معرفى كتاب فلسفه براي كودكان و نوجوانان

معرفى كتاب فلسفه برای کودکان و نوجوانان "چشم‌اندازهای جهانی" ، ویراسته : سعید ناجی، رسنانی هاشم، ترجمه: حمیدرضا محمدی، نشر نی: مقالاتی که بنیانگذاران و پیشگامان برنامه‌ی "فلسفه برای کودکان" در سطح جهان نوشته‌اند، در این کتاب به صورت گفتگو و مصاحبه آماده شده است. 

بخش اول کتاب به خاستگاه این جنبش و بنیان‌های فلسفی و نظری آن می‌پردازد.

بخش دوم کاربردهای تخصصی دیالوگ فلسفی در آموزش فلسفه، اخلاق، فلسفه اخلاق و علوم را بررسی می‌کند.

بخش سوم به موضوعات نظری، مانند اهداف این روش با نظر به جست‌جوی حقیقت و معنا، و بحث درباره رمان‌ها یا داستان‌های کوتاه و ویژگی‌های‌شان می‌پردازد. 

بخش چهارم نحوه ‌ی اجرای این برنامه در سطح جهان را توضیح می‌دهد. و به تفاوت‌های فرهنگ، شیوه‌های حلقه‌ی کندوکاو و ضرورت جرح و تعدیل برنامه به جهت سازگاری با مسائل محلی می‌پردازد. 

بیست و یک مصاحبه شونده‌ی این مجموعه از ۱۲ کشور مختلف در شش قاره دنیا هستند. 

کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول

دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.

کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.

آغاز دوره : 24 تیر 1399

زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50

اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.

تلفن ثبت نام : 02166962904

ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤

کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر

دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند.  این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.

کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.

آغاز دوره : 22 تیر 1399

زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30

اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.

تلفن ثبت نام : 02166962904

ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤

جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى

هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن می‌گرفتیم.  تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانه‌های شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده‌ است، روایتگر آن است. 

ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوال‌ها را با خودمان مرور می‌کنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا می‌خواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا می‌خواستند برای مشکلات، با روحیه‌ای تازه راه‌حل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آن‌ها می‌جنگیدند؟ آیا ... 

"جشن" امروز چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟ ...

اخبار

نشست الاکلنگ خوردن و فعالیت- نمایشگاه مادران خانه ۹۷-روز۳

نشست الاکلنگ خوردن و فعالیت- نمایشگاه مادران خانه ۹۷-روز۳

در سومين روز هشتمين نمايشگاه و فروشگاه مادران خانه نشست “الاكلنگ خوردن و فعاليت” با حضور خانم فائزه وحدت نيا برگزار شد. در ابتدا يك بازي بين خانم هايي كه در نشست حضور داشتند برگزار شد و در ادامه خانم وحدت نيا اين گونه آغاز كردند كه بر اساس تحقيقات جديد علم تغذيه، بدن انسان در هنگام تولد بصورت ژنتيكي يك وزن ايده آل را براي فرد مشخص ميكند كه در علم تغذيه به آن set point گفته مي شود. اگر وزن فرد از اين مقدار مشخص شده كمتر يا بيشتر شود، بدن واكنش نشون داده و بوسيله تغيير متابوليسم، كم و زياد كردن خواب و … فرد را به سمت عدد موردنظر هدايت مي كند مگر اينكه اختلاف با وزن ايده آل خيلي فاحش باشد و فرد مجبور به رژيم گرفتن شود. خانم وحدت نيا در ادامه بيان كردند كه رژيم گرفتن يك پروسه ي دائمي است و هميشه بايد به ميزان كالري دريافتي خود توجه داشته باشيم. رژيم هايي كه فرد بصورت موقت و براي كاهش سريع وزن مي گيرد، بدون در نظر گرفتن شرايط زندگي، تعاملات روزمره، شغل و ميزان اضطرابي ست كه فرد تحمل مي كند. اين گونه رژيم ها تنها به بدن فرد شوك وارد مي كند و بدن را دچار اختلال در ميزان ترشح هورمون هاي حياتي بدن مي كنند. بدن انسان همانند يك سيستم هوشمند عمل مي كند و با سنجيدن ميزان چربي، پروتئين و كربوهيدرات هاي موجود در بدن و نياز بدن به آنها، با يادآوري طعم و بوي آن ها در حس بويايي و چشايي، ما را به سمت آن ماده غذايي هدايت مي كند و ما در واقع خوراكي اي را هوس مي كنيم. در اين موارد بايد به نياز بدنمان پاسخ داده و حتماً آن ماده را استفاده كنيم. گاهي هوس خوراكي هايي مي كنيم كه مضر هستند مثل چيبس ، پفك و شيريني ها. اين افراد به علت حجم بالايي از ذخيره چربي و قند در بدنشان با كمترين تحرك و فعاليت، با از دست دادن كمي از ذخيره ي چربي، بدن شان احساس خطر در از دست دادن چربي و كاهش ميزان ذخيره چربي مي كند. در اين مواقع هست كه ما مدام هوس شيريني و مواد غذايي چرب مي كنيم. كم كم با شروع فعاليت مي توان بدن را به سمتي پيش برد كه ميزان ذخيره ي چربي در بدن كاهش يافته و بدن شروع به عضله سازي كند تا نياز به پروتئين در بدن بيشتر احساس شود و ما ميل كمتري به خوردن شيريني و مواد غذايي چرب داشته باشيم؛ بطور مثال اگر حجم بدن بيشتر از چربي ها تشكيل شده باشد با يك حركت كوچك مثل برداشتن خودكار حدود ٢ كالري انرژي مصرف مي كنيم اما اگر عضلات بيشتر و قوي تري داشته باشيم با اين حركت حدود ٥ برابر بيشتر كالري مصرف خواهيم كرد. در روش خوردن و فعاليت سالم مهم ترين مسئله آگاهي فرد از وضعيت بدن خود است. اينكه بدن خود را بشناسيم و متناسب با بدن و شرايط زندگي مان فعاليت هايي را براي تغيير سبك زندگي مان طراحي و اجرا كنيم. از فعاليت هاي كوچك شروع كنيم، كم كم تغيير را در هودمان ايجاد كنيم، تا آنجا كه خودِ بدن مان تصميم بگيرد و ما را به سمت فعاليت هاي ورزشي سنگين تر مثل بدنسازي هدايت كند و شروع به عضله سازي و مصرف بيشتر پروتئن ها كنيم. خودآگاهي و شناخت خود و بدن مان از مهم ترين صحبت هاي مطرح شده در اين نشست بود.

اخبار مرتبط

نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

در خبرنامه ما عضو شوید :
Loading