کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
اخبار
ويژه برنامه هفته ملي كودك ٩٨
ويژه برنامه ي هفته ي ملي كودك روز يكشنبه ١٤ مهر با حضور خانم ها رعنا، قبادي، وظيفه شناس از گروه ترويج شوراي كتاب كودك برگزار شد. در اين برنامه ابتدا سه نمايشگاه از آثار كودكان در سالن اجتماعات برگزار شد. نقاشي هايي با موضوع “قصه گو از نگاه كودك”، نقاشي هاي كارگاه تابستاني “آشنايي با ادبيات كهن” و “كارگاه هنر” به نمايش گذاشته شد.
خانم رعنا با توجه به پرسش يكي از مادران، درباره ي عكس خانم ميرهادي، ابتدا درباره ي ايشان، شوراي كتاب كودك و فرهنگنامه كودك و نوجوان صحبت كردند. پيشنهاد برگزاري حلقه ي مطالعاتي خانواده با محور كتابهاي خانم ميرهادي را به خانواده ها دادند. سپس ايشان متن اعلاميه ي حقوق كودك از جلد سوم فرهنگنامه كودك و نوجوان را براي حاضران خواندند. در ادامه خانم قبادي بازي پانتوميم با موضوع حقوق كودك را با حضور مادران و بچه ها اجرا كردند كه جملاتي از ماده هاي حقوق كودك انتخاب و در يك كوزه قرار داده شده بود. بعد از پايان بازي، خانم وظيفه شناس، كتاب “من همه را دوست دارم اما…” نوشته ي شهين عليايي زند را براي حاضران بلند خواني كرد. خانم قبادي در ادامه ي برنامه درباره ي جشن مهرگان و پيشينه ي آن، غلبه كردن كاوه آهنگر بر ضحاك و بر سر گذاشتن تاج پادشاهي فريدون از شاهنامه ي فردوسي صحبت كردند.
در انتهاي برنامه نيز، بازي آشيانه، با حضور مادر و كودك ازسوي خانم قبادي انجام شد. با پايان بازي، پذيرايي از بچه ها صورت گرفت و با اهداي هديه اي از آنها خداحافظي كردند.
نظرات شما