کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
اخبار
جشن پایان خوانش گروهی کتاب
جشن پایان کتاب: در شهریور ماه سال ۱۳۹۳ مسئول انجمنهای محلّی مؤسسه پژوهشی کودکان دنیا درخواستی از مدیریت محترم خانه کتابدار داشت مبنی بر اختصاص فضایی برای برگزاری جلسات هفتگی و آموزشهای مرتبط با نیاز خانواده در محله ی منیریه؛ با پذیرش درخواست فوق، روزهای سه شنبه کارگاههای آموزشی از قبیل: آرامش، شادی در یک کلام، ارتباط بدون خشونت، ارتباط متقابل، آشنایی با مراحل رشد کودک و… تاکنون برگزار گردیده است. در راستای نهادینه کردن آموزشها و جهت ارتقاء آگاهی، جلسات کتابخوانی نیز همواره برگزار گردیده و تا کنون کتابهایی چون:
تربیت بدون فریاد، ارتباط بین دو نسل، رازهایی در باره زندگی خوانش گروهی شده است.
روز سه شنبه ۹۷/۵/۱۶ به مناسبت جلسه ی پایانی کتابِ “رازهایی در باره زندگی”
دوستان انجمنِ منیریه جشنی برپا و میزبان دوستانی از انجمنهای محلّی ( ۱۳ آبان، هرندی، غرب، دروازه دولت) بودند . در ابتدا میزبانان و میهمانان به معرفی خود پرداخته و تأثیر آموزشها را بر زندگی شان بر شمردند، سپس ۱۰ نفر از دوستان انجمن منیریه، هر کدام یک راز از ۱۰ رازِ کتاب را مطرح و توضیحاتی پیرامون آنها دادند . بدین مناسبت نیز کیکی سفارش داده و طرح روی جلد کتاب را روی کیک چاپ کرده بودند. ضمناً شمع شماره ۳ نماد این بود که دوستانِ انجمن منیریه، تا کنون ۳ کتاب رامورد بررسی قرار داده اند. در مراسم جشن کتاب مؤسس و مسئولین بخشهای مختلف خانه کتابدار نیز حضور داشتند.
نظرات شما