کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
اخبار
“همراه با کاروان کتاب”
به مناسبت هفته کتاب و دعوت اداره فرهنگی هنری مناطق ۲۱ و۲۲ شهرداری (دهکده المپیک و اطراف آن) و مدیر فرهنگسرای تهران، شورای کتاب کودک و خانه کتابدار از تاریخ ۲۴/۸/۸۹ تا ۱/۹/۸۹ با کاروان کتاب همراه شدند.
این برنامه شامل سه بخش بود. در بخش اوَل اتوبوس کتاب که از سوی خانه کتابدار با آثار منتخب شورا برای گروههای سنی الف تا د تجهیز شده بود به عنوان کتابفروشی سیَار در تعدادی از مدارس این دو منطقه حضور پیدا کرد و دانش آموزان با آثار گوناگون آشنا شدند و ۳۱۸ عنوان کتاب تهیه کردند و قرار شد به یکدیگر امانت نیز بدهند و تعدادی از مدیران و معلَمان با گشاده رویی و همکاری از طرح استقبال کردند .
در بخش دوَم فعالیتهای ترویجی از جمله معرفی کتاب، کتابخوانی، قصه گویی و بازی از سوی همکاران گروه ترویج و کمیته بازی در جمع دانش آموزان تعدادی از مدارس پیش بینی شده اجرا شد. که در کلیه موارد شادی آفرین و آموزنده بود.
در بخش سوَم که جلسه اختتامیه و "تجلیل از کتاب یاران" نام گذاری شده بود و با حضور مسؤلان از جمله آقای بختیاری مدیر فرهنگی مناطق ۲۱ و۲۲ و ریاست فرهنگسرای تهران در سالن سینما دهکده برگزار شد از کتابداران، خوانندگان فعال کتابخانه های عمومی و همکاران شورا و خانه کتابدار تجلیل شد و میهمانان شورای کتاب کودک خانم عرفان نظر آهاری و آقای محمَد رضا یوسفی در جمع بزرگی از علاقه مندان صحبت کردند و مورد تشویق قرار گرفتند. خانم نوش آفرین انصاری در سخنان کوتاهی بر ضرورت تشکیل بخش های فعال کودک و نوجوان در کتابخانه های عمومی این مناطق نوپا تاٌکید نمودند، از خانم مژگان نوذری به خاطر کوشش بی دریغ در اجرای هر چه بهتر کاروان کتاب تشکر کردند و الواح و جوایز کتابداران و خوانندگان برتر کتابخانه ها را اهداء نمودند.
همکاران زیر در برنامه های کاروان کتاب ۱۳۸۹ شرکت داشتند:
آذین اقلیدس، ملیحه پیشداد، فرزانه جبارزادگان، فاطمه رعنا، ایراندخت شیرازی، سارا قدسی، لیلا کفاش زاده، فرخنده کوکبی، شهین لسانی، الهه مرتضوی، نسیم موحدی پور، فاطمه نکویی.
نظرات شما