کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
اخبار
گزارش کارگاه “اسباب بازیخانه”
کارگاه اسباب بازیخانه برای گروه سنی الف با هدف نگاهی نو در والدین در مشارکت جمع، بالا بردن سطح آگاهی از رشد عاطفی-اجتماعی کودکان، ترویج کتابخوانی توسط خانم حبیب نژاد در بهار ۹۴ در خانه کتابدار برگزار شد.
جلسه ۹۴/۲/۶: شروع کلاس با خواندن کتاب توسط بچه ها…. بعد بازی های حرکتی و آهنگین ، بازی با اسباب بازی های هدفمند
جلسه ۹۴/۲/۲۰: بعد از خواندن کتاب های امانت گرفته شده از کتابخانه، برنامه پیدا کردن چهارگوش (مستطیل، مربع و…) از سالن تا اتاق بازی انجام شد و بعد چیزهایی که بیرون خانه چهارگوش هستند را کشیدیم.
جلسه ۹۴/۳/۳:کودکان کتاب های انتخابی را در جمع تصویرخوانی کردند. بعد بدون دخالت مادران با شعر و آرامش از پله ها پایین رفتیم. با کاغذ رنگی و چسب کار ترکیبی انجام دادیم: گردی و سه گوشی
تکلیف این هفته: یک نقاشی هیجانی برای ما بکشند در نیم صفحه
جلسه ۹۴/۳/۱۰: در این جلسه بازی های حرکتی، کلامی متناسب با سن بچه ها انجام شد. بعد با بچه ها کتاب های انتخاب شده توسط خودشان را تصویرخوانی کردیم و در انتها کاردستی و نقاشی و بازی با وسایل اسباب بازیخانه انجام شد.
نظرات شما