کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
اخبار
جشنواره تقدیر مروجان کتاب خوانی-هفته کتاب-۹۵
سومین جشنواره تقدیر از مروجان کتاب خوانی
گروه های ترویج کتاب خوانی با حمایت معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مشارکت بنیاد ملت در نظر دارند افراد، گروه ها، تشکل های مردمی و نهادهای غیر دولتی دارای فعالیت های موثر و نوآورانه در زمینه ترویج کتاب خوانی را انتخاب و معرفی کند.
الف. ترویج کتاب خوانی شامل فعالیت هایی است که به افزایش، گسترش و استمرار کتاب خوانی در میان مردم می انجامد.
ب. شرکت کنندگان شامل
- افراد فعال در حوزه ترویج کتاب خوانی
- گروه ها و نهادهای غیردولتی
- بخش بین الملل
- بخش ویژه
- نشان استمرار
ج. شاخص های انتخاب
- تاثیر پایدار در گسترش کتاب خوانی میان مردم
- خلاقیت و نوآوری در برنامه ها و شیوه های اجرایی
- استفاده مناسب از مشارکت مردم و چهره ها
- استفاده خلاقانه و بهینه از امکانات و ظرفیت های عمومی و مردمی
- قابلیت معرفی به سایر مناطق به عنوان الگو
- اثر بخشی فعالیت های کتابخوانی در رفتار اجتماعی یا فعالیت های عمومی مردم
- فعالیت به شکل داوطلبی (شاخص ترجیحی)
- فعالیت در قالب گروهی (شاخص ترجیحی)
زمان: ۲۰ آبان ماه ۹۵
معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران، کانون توسعه فرهنگی کودکان، اتحادیه انجمن های علمی-دانشجویی علم اطلاعات و دانش شناسی ایران، بنیاد ملت، نهاد کتابخانه های عمومی کشور، جهان بایگان، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دبیرخانه ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، پارس آذرخش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کانون اسلامی انصار، سازمان بهزیستی کشور، انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، خانه کتاب، خانه کتابدار کودک و نوجوان و ترویج خواندن، انجمن دفاتر خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی، انجمن حامی (حمایت از توسعه فضاهای آموزشی و فرهنگی)، لیزنا
منبع: مروجان کتاب
نظرات شما