کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
اخبار
حلقه مطالعاتی بزرگسال “۱۳۹۱”
کارگاه حلقه های مطالعاتی برای اعضای کتابخانه خانواده، روزهای یکشنبه (یک هفته در میان) از ساعت ۱۰ الی ۱۲ توسط خانم ها مینا حبیب نژاد و شهین لسانی برگزار می شود.
جلسه اول: در این جلسه با هدف بالا بردن اعتماد به نفس در مطالعه و ایجاد هماهنگی خواندن در گروه، کتاب هایی که اعضا خوانده بودند برای یکدیگر تعریف کردند و درباره داستان ها به بحث و تبادل نظر پرداختند. در پایان اعضا درباره موضوعاتی مانند فعالیت برای گروه های سالخورده، بازدید از اماکن خاص و… گفتگو کردند.
جلسه دوم: اعضا دربارهی کتاب هایی که در دو هفته گذشته خوانده بودند، صحبت کردند و کتاب هایی مانند زندگی تا گور، زندگی لاله و لادن، پرورش استعداد همگانی، ابداع و خلاقیت، کودک درون و مجله کانون پرورش فکری کودکان که در رابطه با اسباب بازی ها بود در کلاس معرفی شد.
جلسه سوم: طبق روال گذشته پس از صحبت دربارهی کتاب هایی که اعضا در هفته های گذشته خوانده اند، کتاب های مانند ملک جمشید، ۳۵ کیلو امیدواری، نظم آموزی به کودک، ۴ اثر از اسکاویل شین، زندگی با معلولیت جسمی و پدر آن دیگری معرفی شد.
جلسه چهارم: در این جلسه کتاب هایی مانند "نقاشی کودکان" نوشته آنا اولیو ریو فراری، "بهداشت روانی" نوشته حسنعلی میرزابیگی، "افسردگی و درمان آن" و "رفتار با نوجوانان" معرفی و قسمت هایی از آن ها در کلاس خوانده شد.
جلسه پنجم: بعد از مدتی کارگاه حلقه های مطالعاتی تشکیل شد و مخاطبان درباره کتاب هایی که بیشتر جذبشان می کند،مانند کتاب های تاریخی، کتاب هایی در رابطه با قوانین اجتماعی و یا قوانین مدنی در رابطه با زنان و… صحبت کردند.
جلسه ششم: در این جلسه درباره کتاب هایی مانند "ارتباط انسانی با کودک و نوجوان"، "تیمور لنگ"،"والدین خودخواه کودکان رها شده" و چند کتاب دیگر که اعضا خوانده بودند صحبت و تبادل نظر شد.
نظرات شما