کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
اخبار
فراخوان اهداي عروسك به موزه عروسك
فراخوان اهداي “عروسك هاي فرهنگي ايران و ملل” به موزه عروسك و فرهنگ ايران
عروسك هاي قديمي بخشي از تاريخ و خاطرات ما هستند. هر يك از آنها را زماني مادر يا مادربزرگي با عشق و علاقه براي كودكي ساخته است. هريك از ما روزگار خوشي را با اين عروسكها سپري كرده و از آن ها همچون گنجي نگهداري كرده ايم. بسياري از اين عروسك ها امروزه در صندوق ها و جعبه ها گرفتار و محبوس شده اند.
اكنون زمان آن است كه به سر صندوق ها و چمدان ها برويم عروسك هاي روزگاران كودكي مان را بيرون بياوريم و آن ها را به “موزه عروسك و فرهنگ ايران” ببرييم. جايي كه صدها و هزاران كودك و بزرگسال از ديدن آن ها شادمان مي شوند و قصه هاي دل انگيز آن ها را به گوش جان خواهد شنيد. با اهداي عروسك ها امكاني فراهم مي شود تا شيوه هاي ساخت هر يك از آنها بررسي و مطالعه شود. اين امر خود به ثبت ميراث ناملموس و زنده نگه داشتن شيوه هاي قديمي ساخت هر عروسك و بازتوليد آن ها كمك بسياري خواهد كرد. به همين خاطر با ما همراه شويد و با اهدا كردن عروسك هاي خود به موزه جاني دوباره به آن ها ببخشيد. به راستي جاي اين آثار در جعبه ها و انباري ها نيست. جاي آن ها در موزه اي است كه هزاران چشم از ديدن آن ها لذت ببرند و آن ها نيز پس از سال ها تنهايي بار ديگر لبخند و عشق مردماني را ببينند كه براي ديدارشان به موزه مي آيند. چنانچه عروسكي قديمي (عروسك فرهنگي ايران و ملل) در خانه داريد به اين فراخوان بپيونديد و با اهداي آن ها به موزه، اين امكان را فراهم آوريد تا افراد ديگري نيز از ديدن اين يادگاري هاي دوست داشتني لذت ببرند. عروسك هاي اهدا شده پس از مرمت و عكاسي و ثبت به نام فرد اهدا كننده در ويترين هاي موزه جاي مي گيرند.
براي اهداي عروسك هاي خود به “موزه عروسك و فرهنگ ايران” با شماره ٠٩١٢٣٨٧٣٠١٨ تماس بگيريد.
نظرات شما