کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
اخبار
نمایشگاه مادران خانه
دومین نمایشگاه و فروشگاه "مادران خانه" از تاریخ ۲۸ بهمن ماه تا ۲ اسفند ماه ۹۱ برگزار شد. مادران عضو طرح سبد خواندن با خانواده، حلقه های مطالعاتی و نوجوانان عضو کتابخانه کودک غرفه داران این نمایشگاه بودند.
اعضا خواستند که با هدف توانمند کردن خودشان، مراسمی را برگزار کنند و آنچه که یاد می گیرند و در توان دارند بروز دهند. حضور در این نمایشگاه کوچک بهانه ای شد برای رشد و شکوفا شدنشان.
برای برگزاری این نمایشگاه ابتدا جلسات هماهنگی به مدت دو ماه تشکیل شد و بروشورهایی به زبان بزرگسالان و کودکان تهیه و توسط اعضا توزیع شد. نام نمایشگاه انتخاب شد و همچنین آن ها برچسب های کوچکی به شکل خانه طراحی کردند و بر روی محصولاتشان نصب کردند.
در این نمایشگاه هم، دوستانی با صنایع دستی حرفه ای حضور داشتند و هم کسانی که برای اولین بار کارهای دستی و محصولاتشان را ارائه می دادند. همچنین دوستی با نیاز ویژه، کارهای دستی خود را آورده بود که دوستان دیگر برای اداره غرفه به او کمک می کردند. نوجوانانی که می خواستند خود مختاری را تجربه کنند و کارهای خود را ارائه دهند نیز در این نمایشگاه حضور داشتند. یکی از غرفه ها شامل اسباب بازی های مختلف بود و هر روز یک فضای بازی جدید در نمایشگاه ترتیب داده می شد.
هر غرفه، مدخل مربوط به محصولاتش را در فرهنگنامه کودک و نوجوان یافته و آن ها را نمایش می داد و مقاله آن در جمع خوانده می شد.
مهمانانی از جمله بانوان اندیشکده تعالی شناخت، مادران میدان هرندی، مادران سبد خواندن مدرسه حامی و… به بازدید از نمایشگاه آمدند و در نشست های فرهنگی روزانه شرکت کردند. این گفتگو ها با موضوعات موفقیت یا خوشبختی، فرهنگ تفاهم، صلح با خود، فرهنگ مصرف و توانمند سازی بود و هر روز یک کلیپ کوتاه و موسیقی مربوط به موضوع گفتگو پخش می شد.
انواع خوراکی ها مانند آش رشته، آش ماست، آش دوغ، آش ترخینه، پیراشکی، اسنک، کوکو سبزی، کشک بادمجان، چای هل و دارچین و دمنوش های مختلف هر روز سرو و در فضایی گرم و صمیمی تناول می شد و اعضا مهارت های خود را به یکدیگر آموزش می دادند.
و این فرآیند توانمند شدن و ظرفیت ساختن خود از درون، به وسیله خود ادامه دارد. امروز "مادران خانه" هویت جدیدی است که از تجربه خواندن آغاز شد و حال تغذیه ی متفاوتی به تجربه خواندنش خواهد داد.
نظرات شما