کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
اخبار
کارگاه قصه گویی دیجیتال سکه ها-موزه ملک
کارگاه قصه گویی دیجیتال “سکه های کهن، صداهای تازه”
اگر یک سکه سه هزار ساله می توانست سخن بگوید چه قصه ای روایت می کرد؟ شاید قصه آدم هایی را می گفت که در این سه هزار سال صاحب او بوده اند… شاید هم اصلا قصه ای تعریف نمی کرد و تنها از ما می پرسید!
ما اکنون می خواهیم صدای سکه های تاریخی را بشنویم و با کشف قصه های آن ها، سفری شگفت انگیز به گذشته های دور داشته باشیم. از شما دعوت می کنیم با ما در کارگاه “قصه گویی دیجیتال” با نام “سکه های کهن، صداهای تازه” همراه شوید تا در کنار هم از دریچه ای دیگر به سکه ها بنگریم و با یاری تخیل و خلاقیت مان و نیز با بهره گیری از رسانه قصه گویی دیجیتال، قصه های سکه ها را بازخوانی کنیم.
“گروه قصه گویی دیجیتال شهرزاد”، کارگاه “سکه های کهن، صداهای تازه” را به رایگان، همزمان با هشتمین جشنواره ماه هشتم به مناسبت دهه کرامت، در کتابخانه و موزه ملی ملک برگزار می کند.
زمان: پنجشنبه ۱۴ و شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۵
شرکت در این کارگاه محدودیت سنی ندارد.
همه شرکت کنندگان باید دوربین دیجیتال عکاسی یا موبایل مجهز به دوربین با کابل ارتباطی وسایل دیجیتال را برای جابه جایی اطلاعات به همراه داشته باشند.
دوستداران و علاقه مندان به حضور در این کارگاه، برای دریافت آگاهی های بیش تر و نام نویسی می توانند در تاریخ های ۵ تا ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ از ساعت ۱۰ تا ۱۶ با شماره تلفن همراه ۰۹۹۰۵۴۲۹۲۳۶ تماس گرفته و نام خود را به عنوان میهمان این کارگاه بنویسند.
نظرات شما