کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
اخبار
جشن شب یلدا کودکان و بزرگسال-۹۶
مراسم جشن يلدا روز يكشنبه ٢٦ آذر ساعت ١٥ الي ١٧ در محل خانه كتابدار كودك و نوجوان براي تمامي گروه هاي سني برگزار شد.
برنامه گروه سني الف در سالن اجتماعات با حضور خانم مينا حبيب نژاد برگزار شد.
در اين برنامه بچه ها درباره ي خوراكي هايي كه در شب چره استفاده مي شود گفتگو كردند و با فال گردو و كوزه و سرگرمي هاي ايران باستان آشنا شدند.
همچنين درباره ي پايان فصل پاييز (خزان) و آغاز فصل زمستان، خواب زمستاني گياهان و فوايد تغيير فصل صحبت كردند و بچه ها دعاي بارش باران و برف را خواندند.
در پايان خوراكي هاي خوشمزه اي را كه مادران باسليقه ي اعضاي گروه سني الف براي اين جشن تهيه كرده بودند بين بچه ها تقسيم شد و همگي از خوردن آنها لذت بردند. خوراكي هايي مانند كيك كدو حلوايي ، آش ترخينه، ژله انار، لبو، برگه زردآلو و …
برنامه گروه سني ب و ج (مقطع دبستان) در كتابخانه كودك با حضور خانمها قبادي و مسعودي برگزار شد. در ابتداي برنامه، درباره ي جشن هاي ايران باستان براي بچه ها توضيحاتي ارائه كردند ( جشن نوروز، مهرگان، اسفندگان و درنهايت يلدا…) در ادامه بچه هاشعري از احمدشاملو را با نام بارون با يكديگر خواندند (بارون مياد جر جر ، رو پشت بون هاجر …) از ديگر قسمت هاي اين برنامه گرفتن فال حافظ، بازي سكه و آب، شاهنامه خواني و نقاشي شب يلدا بود؛ در آخر هم با هندوانه و انار و آجيل از بچه ها پذيرايي شد.
برنامه ي مربوط به گروه سني بزرگسال و مادران اعضاي كتابخانه در كتابخانه خانواده با حضور خانم رعنا برگزار شد.
در اين برنامه حاضران درباره ي آداب و رسوم شهرهاي مختلف ايران در شب يلدا با يكديگر گفتگو كردند، شعر احمد شاملو با نام بارون را بصورت جمعي خواندند و بازي سكه و آب را نيز انجام دادند و در پايان به رسم همه ي شبهاي يلدا نيت كردند و فال حافظ گرفتند.
نظرات شما