معرفى كتاب فلسفه براي كودكان و نوجوانان

معرفى كتاب فلسفه برای کودکان و نوجوانان "چشم‌اندازهای جهانی" ، ویراسته : سعید ناجی، رسنانی هاشم، ترجمه: حمیدرضا محمدی، نشر نی: مقالاتی که بنیانگذاران و پیشگامان برنامه‌ی "فلسفه برای کودکان" در سطح جهان نوشته‌اند، در این کتاب به صورت گفتگو و مصاحبه آماده شده است. 

بخش اول کتاب به خاستگاه این جنبش و بنیان‌های فلسفی و نظری آن می‌پردازد.

بخش دوم کاربردهای تخصصی دیالوگ فلسفی در آموزش فلسفه، اخلاق، فلسفه اخلاق و علوم را بررسی می‌کند.

بخش سوم به موضوعات نظری، مانند اهداف این روش با نظر به جست‌جوی حقیقت و معنا، و بحث درباره رمان‌ها یا داستان‌های کوتاه و ویژگی‌های‌شان می‌پردازد. 

بخش چهارم نحوه ‌ی اجرای این برنامه در سطح جهان را توضیح می‌دهد. و به تفاوت‌های فرهنگ، شیوه‌های حلقه‌ی کندوکاو و ضرورت جرح و تعدیل برنامه به جهت سازگاری با مسائل محلی می‌پردازد. 

بیست و یک مصاحبه شونده‌ی این مجموعه از ۱۲ کشور مختلف در شش قاره دنیا هستند. 

اخبار

عرفان نظرآهاری در جلسه سبد خواندن با خانواده

 هشتمین نشست از دوره چهارم طرح سبد خواندن با حضور مربیان خانم ها اقلیدس و مقدم در تاریخ ۲۴ تیرماه در سالن اجتماعات خانه کتابدار برگزار شد. در این جلسه علاوه بر اعضای سبد خانه، اعضای سبد دیگری به همراه خانم مقدم حضور داشتند و مهمان ویژه سبد نیز خانم عرفان نظرآهاری بودند.

ابتدا خانم مقدم بخشی از قطعه ادبی "دوست" را از خانم نظرآهاری برای جمع خواندند. سپس خانم نظرآهاری با خواندن شعر "آرزو" صحبت های خود را شروع کردند. ایشان به نقش و عملکرد ما در ترویج کتابخوانی در جامعه و محیط پیرامونمان پرداختند. از راهکارهای ارائه شده وجود قاعده و قانون در تماشای تلویزیون و استفاده از کامپیوتر، آیین و برنامه کتابخوانی در خانه، سرزدن و تماشای کتاب فروشی ها، عضو یک یا چند کتابخانه بودن، تشویق سایر اعضای خانواده جهت عضویت در کتابخانه، هدیه دادن کتاب، خواندن کتاب در سفر و مکان هایی که وقت های تلف شده داریم، جستجوی جواب سوالات خود در کتاب، تهیه کتاب مناسب برای بچه ها (شناخت ناشران، نویسندگان و مترجمان خوب) را می توان نام برد.

سپس شرکت کنندگان در برنامه سوالات خود را از خانم نظرآهاری پرسیدند. در پایان خانم دهقانی سه بازی جمعی را به صورت ریتمیک با همراهی شرکت کنندگان اجرا نمودند و خانم نظرآهاری با شعری از آثار خودشان به صحبت هایشان پایان دادند.

اخبار مرتبط

نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

در خبرنامه ما عضو شوید :
Loading