fatal error: parse error: unclosed block فستيوال كتاب هاي خوراكي فستيوال كتاب هاي خوراكي - خانه کتابدار کودک و نوجوان

معرفى كتاب فلسفه براي كودكان و نوجوانان

معرفى كتاب فلسفه برای کودکان و نوجوانان "چشم‌اندازهای جهانی" ، ویراسته : سعید ناجی، رسنانی هاشم، ترجمه: حمیدرضا محمدی، نشر نی: مقالاتی که بنیانگذاران و پیشگامان برنامه‌ی "فلسفه برای کودکان" در سطح جهان نوشته‌اند، در این کتاب به صورت گفتگو و مصاحبه آماده شده است. 

بخش اول کتاب به خاستگاه این جنبش و بنیان‌های فلسفی و نظری آن می‌پردازد.

بخش دوم کاربردهای تخصصی دیالوگ فلسفی در آموزش فلسفه، اخلاق، فلسفه اخلاق و علوم را بررسی می‌کند.

بخش سوم به موضوعات نظری، مانند اهداف این روش با نظر به جست‌جوی حقیقت و معنا، و بحث درباره رمان‌ها یا داستان‌های کوتاه و ویژگی‌های‌شان می‌پردازد. 

بخش چهارم نحوه ‌ی اجرای این برنامه در سطح جهان را توضیح می‌دهد. و به تفاوت‌های فرهنگ، شیوه‌های حلقه‌ی کندوکاو و ضرورت جرح و تعدیل برنامه به جهت سازگاری با مسائل محلی می‌پردازد. 

بیست و یک مصاحبه شونده‌ی این مجموعه از ۱۲ کشور مختلف در شش قاره دنیا هستند. 

کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول

دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.

کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.

آغاز دوره : 24 تیر 1399

زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50

اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.

تلفن ثبت نام : 02166962904

ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤

کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر

دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند.  این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.

کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.

آغاز دوره : 22 تیر 1399

زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30

اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.

تلفن ثبت نام : 02166962904

ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤

جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى

هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن می‌گرفتیم.  تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانه‌های شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده‌ است، روایتگر آن است. 

ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوال‌ها را با خودمان مرور می‌کنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا می‌خواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا می‌خواستند برای مشکلات، با روحیه‌ای تازه راه‌حل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آن‌ها می‌جنگیدند؟ آیا ... 

"جشن" امروز چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟ ...

اخبار

فستيوال كتاب هاي خوراكي

بیایید کتاب بخوریم!

۲۳آبان ۹۴، یک روز پائیزی، در خانه کتابدار اولین جشنوارۀ کتاب‌های خوراکی برگزار شد. در این مراسم کتاب‌های "کدو قلقله‌زن"، "جوجه‌اردک زشت"، "درخت بخشنده"، "شازده کوچولو"، "شاهزاده خانم و نخود"، "مهمان‌های ناخوانده"، "لوراکس"، "هری پاتر"، "قول بچه قورباغه"، "ماهی سیاه کوچولو"، "گل‌های ختمی"، "نقطه"، "كارخانه شكلات سازي"، "وقتي كه تو بزرگ شدي"، "هفت روياي كلاغ"، "سفر به سرزمين وحشي ها"، "فرهنگنامه"، "شازده كوچولو"، "مدادرنگي"، "بهترين نان براي مهربانترين حيوان"، "كوتي كوتي"، و …  آرم خانه و فانوس به غذاهای رنگین و لذید تبدیل شده بودند. 

این جشنواره با الهام از جشنوارۀ کتاب‌های خوردنی که از سال ۲۰۰۰ میلادی در ۱ آوریل در جاهای مختلف دنیا برگزار می شود، برپا شد. یک اوریل سا‌ل‌روز تولد ژان آنتلم بریا ساوران (Jean Anthelme Brillat-Savarin) ، نویسندۀ کتاب فیزیولوژی چشایی  (The Physiology of Taste: or Meditations on Transcendental Gastronomy)است. جشنوارۀ کتاب‌های خوردنی بهانه‌ای است تا عاشقان کتاب و غذا گرد هم آیند و کلمه‌ها را بچینند، آماده کنند، ببلعند و با آنها بازی کنند.به رسم هر ساله که در خانه کتابدار مراسم نهارک برای قدردانی از فعالان برگزار می‌شد، این بار به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، کتاب‌های خوردنی را بهانه کردیم تا:

-با ایجاد فضایی غیررسمی به راحتی خوردن یک کتاب دربارۀ مفهومی که در سر می‌پرورانیم حرف بزنیم.

-مفاهیم هم مانند خوردنی‌ها قابل لمس می‌شوند و می‌توانیم آنها را بچشیم.

-دست و ذهن به هم نزدیک می‌شوند و به بهانۀ ساختن آنچه تصور کرده‌ای، فاصله‌ها از بین می‌روند.

-خوردن دوباره نعمتی می‌شود و ما شکرگزار مزه‌مزه‌کردن طعم‌های گوناگون می‌شویم.

-به شگفت می‌آیی از خودت که چطور همه چیزهای بی‌جان دور وبرت را با خواسته ات، جان بخشیدی و با چیدمانی جدید، به آنها معنا دادی و تجسم‌شان کردی.

 

نوشته شده توسط سمیه صوفیان

 

اخبار مرتبط

نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

در خبرنامه ما عضو شوید :
Loading