معرفى كتاب فلسفه براي كودكان و نوجوانان

معرفى كتاب فلسفه برای کودکان و نوجوانان "چشم‌اندازهای جهانی" ، ویراسته : سعید ناجی، رسنانی هاشم، ترجمه: حمیدرضا محمدی، نشر نی: مقالاتی که بنیانگذاران و پیشگامان برنامه‌ی "فلسفه برای کودکان" در سطح جهان نوشته‌اند، در این کتاب به صورت گفتگو و مصاحبه آماده شده است. 

بخش اول کتاب به خاستگاه این جنبش و بنیان‌های فلسفی و نظری آن می‌پردازد.

بخش دوم کاربردهای تخصصی دیالوگ فلسفی در آموزش فلسفه، اخلاق، فلسفه اخلاق و علوم را بررسی می‌کند.

بخش سوم به موضوعات نظری، مانند اهداف این روش با نظر به جست‌جوی حقیقت و معنا، و بحث درباره رمان‌ها یا داستان‌های کوتاه و ویژگی‌های‌شان می‌پردازد. 

بخش چهارم نحوه ‌ی اجرای این برنامه در سطح جهان را توضیح می‌دهد. و به تفاوت‌های فرهنگ، شیوه‌های حلقه‌ی کندوکاو و ضرورت جرح و تعدیل برنامه به جهت سازگاری با مسائل محلی می‌پردازد. 

بیست و یک مصاحبه شونده‌ی این مجموعه از ۱۲ کشور مختلف در شش قاره دنیا هستند. 

اخبار

نمایش فیلم زیستن برای روشنگری

نمایش فیلم زیستن برای روشنگری

نمایش فیلم “زیستن برای روشنگری” ساخته موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان: موضوع فیلم : زندگی و کار معصومه سهراب ویحیی مافی. فیلم به مناسبت چهاردهمین سالگرد درگذشت معصومه سهراب (مافی) و نخستین سالگرد تاسیس خانه《بامن بخوان》و آموزش خلاق خانواده مافی به نمایش درمی آید. خانم سهراب همراه همسرش یحیی مافی از سرآمدان آموزش و پرورش خلاق ایران در سده کنونی بودند. این دو شخصیت از بنیانگذاران شورای کتاب کودک ، فرهنگنامه کودکان و نوجوانان و موسسین مدارس مهران بودند.

زمان: سه شنبه ۳ مهر ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸:۳۰

نشانی: خیابان انقلاب، خیابان ابوریحان.خیابان وحیدنظری، شماره ۳۱، شورای کتاب کودک

اخبار مرتبط

نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

در خبرنامه ما عضو شوید :
Loading