معرفى كتاب فلسفه براي كودكان و نوجوانان

معرفى كتاب فلسفه برای کودکان و نوجوانان "چشم‌اندازهای جهانی" ، ویراسته : سعید ناجی، رسنانی هاشم، ترجمه: حمیدرضا محمدی، نشر نی: مقالاتی که بنیانگذاران و پیشگامان برنامه‌ی "فلسفه برای کودکان" در سطح جهان نوشته‌اند، در این کتاب به صورت گفتگو و مصاحبه آماده شده است. 

بخش اول کتاب به خاستگاه این جنبش و بنیان‌های فلسفی و نظری آن می‌پردازد.

بخش دوم کاربردهای تخصصی دیالوگ فلسفی در آموزش فلسفه، اخلاق، فلسفه اخلاق و علوم را بررسی می‌کند.

بخش سوم به موضوعات نظری، مانند اهداف این روش با نظر به جست‌جوی حقیقت و معنا، و بحث درباره رمان‌ها یا داستان‌های کوتاه و ویژگی‌های‌شان می‌پردازد. 

بخش چهارم نحوه ‌ی اجرای این برنامه در سطح جهان را توضیح می‌دهد. و به تفاوت‌های فرهنگ، شیوه‌های حلقه‌ی کندوکاو و ضرورت جرح و تعدیل برنامه به جهت سازگاری با مسائل محلی می‌پردازد. 

بیست و یک مصاحبه شونده‌ی این مجموعه از ۱۲ کشور مختلف در شش قاره دنیا هستند. 

اخبار

گزارش “پنجمین نمایشگاه و فروشگاه مادران خانه”

پنجمین نمایشگاه و فروشگاه مادران خانه با موضوع قصه ها و خانه ها از تاریخ ۳ الی ۷ بهمن ۹۴ برگزار شد.

در این نمایشگاه ۱۱ غرفه مختلف برای عرضه تولیدات خانگی داشتیم از جمله: عروسک های پارچه‏ای، زیور آلات، گل و گیاه، عرقیات، شیرینی، سنگ نمک های تزیینی، کیف های چرمی و پارچه ای و اسباب بازی های فکری و کتاب

محدوده سنی خانم هایی که در این نمایشگاه شرکت کردند ۲۵ سال به بالا بود.

در کنار عرضه محصولات برنامه های دیگری از جمله سرو غذاهای خانگی و محلی، انواع دمنوش ها و گفت وگوی فرهنگی روزانه صورت گرفت.

گفتگوهای روزانه موضوعاتی مانند قصه گویی، نقش زنان در خانواده، خواص برخی مواد غذایی و تاثیر آن در سلامت جسم و روان و جلوگیری از بیماری ها مانند سرطان و… را در بر داشتند. پس از گفت وگو نیز یک داستان و یا روایتی کوتاه بلندخوانی و در مورد آن بحث می شد.

داستانها از ماهنامه "داستان همشهری" انتخاب شده بودند.

برای اختتامیه نمایشگاه برنامه‌هایی از جمله: قصه فقير روزي طلب، گفت وگو راجع به ارزش عروسک های ملی (به عنوان میراث ناملموس ایران) اجرا شد و هم چنین یکی از عروسک های خراسان که ثبت جهانی شده است به عنوان نمونه نمایش داده شد.

قبل از قصه گویی راجع به مولانا صحبت شد و بعد از آن به حضار كاغذ و قلم داده شد كه در مورد فقر و گنج مطالبي بنويسند. بعد از قصه گويي مطالبشان خوانده شد و در نهايت در مورد اينكه قصه ها و عروسك ها ميراث معنوي ما هستند گفتگو شد.

در پایان جلسه از حاضرین در برنامه اختتامیه نمایشگاه خواسته شد احساس خود را در مورد هفته ای که سپری شد در قالب یک کلمه و یا جملاتی روی کاغذ بیاورند.

 

دوستان حس خود را اين گونه بيان كردند:

آرامش- خلاقيت – دوستان خوب- يادگيري مطالب جديد- محفل دوستانه – انرژي مثبت- نورهاي رنگي- مهرباني- خونسردي- آرامش- اعتماد به نفس- برنامه ريزي- تغيير در زندگي روزمره- اراده- استواري- استقلال- حركت- سرگرمي- همكاري و هم فكري- احترام به كودكان – محبت- آموختن

ü      من حس خوب با هم بودن را تجربه كردم به اميد تكرار اين روزها در آينده

ü      در اين چند روز به من خيلي خوش گذشت، با وجود دوستان جديد ايده هاي تازه پيدا كردم و همچنين راهكارهايي براي پيشرفت در كارم

ü      خيلي خوب بود اميدوارم بتوانم پر بار تر شركت كنم

ü      اميدوارم هر سال تكرار شود

ü      انرژي مثبت بسياري در اين جمع دريافت كردم

ü      پايدار باشي خانه عزيزم 

اخبار مرتبط

نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

در خبرنامه ما عضو شوید :
Loading