کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
اخبار
گزارش هفتمين سالگرد خانه كتابدار
به مناسبت هفتمين سالگرد تأسيس خانه كتابدار، نمايشگاه اقوام ايراني از تاريخ ۲۰/۱۲/۹۰ تا ۲۴/۱۲/۹۰ در سالن اجتماعات خانه كتابدار برگزار شد. غرفه داران از اعضاي كتابخانه ها (كودك و نوجوان و خانواده) بودند. در هر غرفه كه به يكي از اقوام ايراني متعلق بود علاوه بر معرفي صنايع دستي، فرهنگ، آداب و رسوم آن قوم، فروش صنايع دستي نيز انجام گرفت. اين نمايشگاه با هدف "توانمند سازي و افزايش مهارت هاي اعضاي كتابخانه ها در خلق كيفيت و تقويت آن با حداقل ها" برگزار شد.
در روز آخر ۲۴/۱۲/۹۰ مراسم سالگرد از ساعت ۱۶ الي ۱۸ برگزار شد. در ابتدا برنامه اي با عنوان "چهارشنبه سوري و عيد نوروز باستاني" در چهار طبقه براي گروه هاي سني پيش دبستان، دبستان، راهنمايي، دبيرستان و خانواده ها توسط مروجان كتابخواني خانم ها اقليدس، آرمين، نكويي و وكيلي برگزار گرديد. در ادامه همه ميهمانان به سالن اجتماعات رفته و هفتمين سالگرد تأسيس خانه كتابدار را جشن گرفتند. در اين بخش سركار خانم انصاري رئيس شوراي مديريت خانه، ضمن خوشامد گويي و تبريك به آمار افزايش اعضا، برگزاري كارگاه هاي مختلف و تجهيز كتابخانه ها اشاره كرده و از اعضا خواستند تا با ارائه ي ايده ها و نيازهايشان، خانه را در اجرايي ساختن اهدافش بيش از پيش حمايت و هدايت كنند. نمايش كليپ "از اين هفت سال" به گزارش خلاصه اي از برگزاري كارگاه ها، جشن ها و مناسبت ها، پروژه هاي مشاوره و تجهيز، بازديد و حاميان به روايت تصوير پرداخت. و در پايان از غرفه داران تقدير شد و تعدادي از دوستاني كه پيام هاي به يادماندني به خانه كتابدار هديه كرده بودند، با بن هاي كتاب تشويق و با بسته هاي آجيل چهارشنبه سوري پذيرايي شدند و به پيشواز نوروز رفتند.
برخي از پيام هاي دوستان خانه كتابدار در زير آمده است:
– خانه مهر و دوستي
– خانه، چادري اكسيژن هويت قومي و ملي ما در دهكده جهاني است. بادا كه از اين چادر به سلامت برون شويم.
– كلاس هاي شما خيلي جالب و قابل استفاده است.
– ازت متشكرم چون در اين منطقه تك هستي و انتظارات ما را برآورده مي كني. تنوع كتاب ها و كلاس هاي هنري ات را بيشتر كن. خسته نباشي و به اميد هزار سالگي ات.
– كتاب دريچه اي به جهان زيبايي و دوست داشتني است.
– ممنون هفت سال مانند يك آموزگار من را با كتاب هايت سرگرم و خوشحال كردي. خانه ممنون.
– الهي هزار سال برقرار باشي. خانه اميد و آرزوي رشد و شكوفايي و خلاقيت بچه هاي محل، هميشه در خانه دلهايتان جشن باشد كه در مناسبت ها جشن شادي را در دلهاي كودكان برقرار مي كني. شادي هايت مستدام.
– آغاز خواندن به تو مبارك باد. آنقدر صدايت عملت بلند بود كه حرفهايت را نشنيدم. خوشحالم كه با عملتان ترويج مي كنيد.
– به اميد صلح و دوستي و صميميت تمام مردم جهان. پاينده باشيد.
– زندگي چيزي جز محبت نيست من از خانه آموختم. دوستت دارم خانه مهربان من.
– اي خانه دوم مهربان من، دوستت دارم.
– نوشتن تقسيم دانسته هاست و خواندن پاداش آن.
– كتاب حاصل تفكر و كار انسان هاست و بزرگ ترين دوست بي رياي آدمي است. بهتر اينست كه خانواده ها كتابخواني را به كار روزمره افراد خانه تبديل كنند.
– از اينكه دخترم توانسته به تنهايي كتاب بخواند خيلي خوشحالم. تولدت مبارك
– خانه كتابدار مظهر عشق و نمونه اي از توانستن است.
– بهترين لحظات را با خانه كتابدار سپري كردم زيرا با كتاب بودن بهترين لحظات را رقم مي زند. با سپاس فراوان از خانه كتابدار كه دوستي ما و كتاب را صميمي تر كرد.
– هفتمين بهار دوستي با كتاب و كتابخواني را تبريك مي گويم. پابرجا و برقرار باشي.
– خانه كتابدار رنگين كمان است كه هر رنگ آن هزاران سخن و دانش و آگاهي و شادي به ما هديه مي دهد. از اين نعمت ها ممنونم از مسئولين و از خداوند ممنونم. اميدوارم جشن صد سالگي آن را هم برگزار كنيد.
– هميشه پايدار و شاد باشي. با تشكر از زحمات شما كه باعث شادي فرزندانمان مي شوي. هزار ساله شوي انشاالله.
– داير كردن چنين مكاني هايي در جامعه ما بسيار كم است و اميدوارم هر چه بيشتر شاهد ترويج اين فرهنگ در كشور باشيم، با امكانات بيشتر و برنامه هاي آموزنده تر.
– به تمام عزيزاني كه در تاسيس و شكوفايي اين خانه، كه در جهت رشد و تعالي كودكان و نوجوانان اين مرز و بوم است، صميمانه تبريك مي گويم و تشكر مي نمايم. پيشاپيش نوروز را به همگي تبريك مي گويم.
نظرات شما