معرفى كتاب فلسفه براي كودكان و نوجوانان

معرفى كتاب فلسفه برای کودکان و نوجوانان "چشم‌اندازهای جهانی" ، ویراسته : سعید ناجی، رسنانی هاشم، ترجمه: حمیدرضا محمدی، نشر نی: مقالاتی که بنیانگذاران و پیشگامان برنامه‌ی "فلسفه برای کودکان" در سطح جهان نوشته‌اند، در این کتاب به صورت گفتگو و مصاحبه آماده شده است. 

بخش اول کتاب به خاستگاه این جنبش و بنیان‌های فلسفی و نظری آن می‌پردازد.

بخش دوم کاربردهای تخصصی دیالوگ فلسفی در آموزش فلسفه، اخلاق، فلسفه اخلاق و علوم را بررسی می‌کند.

بخش سوم به موضوعات نظری، مانند اهداف این روش با نظر به جست‌جوی حقیقت و معنا، و بحث درباره رمان‌ها یا داستان‌های کوتاه و ویژگی‌های‌شان می‌پردازد. 

بخش چهارم نحوه ‌ی اجرای این برنامه در سطح جهان را توضیح می‌دهد. و به تفاوت‌های فرهنگ، شیوه‌های حلقه‌ی کندوکاو و ضرورت جرح و تعدیل برنامه به جهت سازگاری با مسائل محلی می‌پردازد. 

بیست و یک مصاحبه شونده‌ی این مجموعه از ۱۲ کشور مختلف در شش قاره دنیا هستند. 

کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول

دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.

کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.

آغاز دوره : 24 تیر 1399

زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50

اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.

تلفن ثبت نام : 02166962904

ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤

کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر

دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند.  این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.

کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.

آغاز دوره : 22 تیر 1399

زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30

اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.

تلفن ثبت نام : 02166962904

ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤

جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى

هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن می‌گرفتیم.  تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانه‌های شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده‌ است، روایتگر آن است. 

ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوال‌ها را با خودمان مرور می‌کنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا می‌خواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا می‌خواستند برای مشکلات، با روحیه‌ای تازه راه‌حل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آن‌ها می‌جنگیدند؟ آیا ... 

"جشن" امروز چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟ ...

اخبار

درباره هفته کتاب

  

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بیست و دومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، خانه کتابدار را برگزیده اولین دوره تقدیر از گروه های ترویج کتابخوانی اعلام نمود.همچنین به همین مناسبت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در اولین جشنواره کتابخانه های خانگی شهر تهران، خانه کتابدار را از برگزیدگان اعلام کرد.

خانه کتابدار با درود به روان پاک زنده یاد علامه سید محمدحسین طباطبایی که به یاد ایشان این هفته نام گذاری شده است. کلیه فعالیت های فرهنگی و ترویج کتابخوانی را مدیون زحمات اساتید بزرگوار، اعضاء شورای مدیریت ، اعضاء کمیته کتابداری ، پرسنل خانه کتابدار ، اعضاء گروه های ترویج کتابخوانی و بازی های سنتی و کلیه نهاد های مدنی علاقه مند و فرهنگ دوست به صورت داوطلبانه و بدون کوچکترین چشم داشتی انجام می شود . تقدیر و تشکر شایسته آن عزیزانی است که عاشقانه ۱۰ سال در سنگر خانه کتابدار در خدمت ارتقا فرهنگ این مرز و بوم هستند.

– خانه کتابدار امید وار است همانطور که با فداکاری ، عشق و ایمان به وجود آمده است والگویی است به عنوان یک کتابخانه عمومی کوچک دریک محله از شهر تهران ، بتواند بر بسیاری از افراد و نهاد ها  تاثیر بگذارد و شاهد تاسیس خانه های مشابه در تهران و سراسر ایران باشد .

اما چون دیدن معایب در کنار محاسن موجب رشد و پیشرفت می شود. تجربه هایم را می خواهم سهیم شوم.

-ماه آبان همیشه برایم اسفند ماه را تداعی میکند ،گویی ۲۹ اسفند صور اسرافیل زده خواهد شد ودیگر فروردینی و رویشی دیگر در کار نخواهد بود بنابر این همه ، شبانه روز به دنبال کارهای معوقه چندین و چند ساله خود می دوند تا قبل از تحویل سال نو به سر انجام برسانند. در آبان ماه هم همه مراکز فرهنگی ، آموزشی اعم از خصوصی و دولتی فرصت را مغتنم می شمرند  و یاد یار مهربان می افتند و در آخرین غروب آبان ماه دفتر کتابت بسته می شود و تشکیل جلسات مختلف  بحث و بررسی  برای برنامه ریزی سال آینده آغاز می شود.

– اگر به مصداق شعار کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا به جای ۲۴ آبان ماه ،۳۶۵ روز سال ، روز کتاب و کتابخوانی  اعلام میشد، دیگر ما مجبور نبودیم در این ماه ، مانند پرسنل بیمارستان ، آن هم در زمان جنگ ، آن کال و آماده باش کامل با شیم و هر لحظه در دقایق ۹۰ پاسخگوی تلفن ها ،پیشنهادات درمورد ارسال کتاب ، بر پائی نمایشگاه کتاب ،معرفی سخنران ، نویسنده ، مترجم، ناقد و ناشر آن هم از نوع معروف و مطرح و برگزیده ، و همچنین وقت بازدید برای مدارس و مهد کودک ها از کتابخانه و … باشیم.

 

درس معلم ار بود زمزمه محبتی         جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را

 

اخبار مرتبط

نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

در خبرنامه ما عضو شوید :
Loading