معرفى كتاب فلسفه براي كودكان و نوجوانان

معرفى كتاب فلسفه برای کودکان و نوجوانان "چشم‌اندازهای جهانی" ، ویراسته : سعید ناجی، رسنانی هاشم، ترجمه: حمیدرضا محمدی، نشر نی: مقالاتی که بنیانگذاران و پیشگامان برنامه‌ی "فلسفه برای کودکان" در سطح جهان نوشته‌اند، در این کتاب به صورت گفتگو و مصاحبه آماده شده است. 

بخش اول کتاب به خاستگاه این جنبش و بنیان‌های فلسفی و نظری آن می‌پردازد.

بخش دوم کاربردهای تخصصی دیالوگ فلسفی در آموزش فلسفه، اخلاق، فلسفه اخلاق و علوم را بررسی می‌کند.

بخش سوم به موضوعات نظری، مانند اهداف این روش با نظر به جست‌جوی حقیقت و معنا، و بحث درباره رمان‌ها یا داستان‌های کوتاه و ویژگی‌های‌شان می‌پردازد. 

بخش چهارم نحوه ‌ی اجرای این برنامه در سطح جهان را توضیح می‌دهد. و به تفاوت‌های فرهنگ، شیوه‌های حلقه‌ی کندوکاو و ضرورت جرح و تعدیل برنامه به جهت سازگاری با مسائل محلی می‌پردازد. 

بیست و یک مصاحبه شونده‌ی این مجموعه از ۱۲ کشور مختلف در شش قاره دنیا هستند. 

کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول

دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.

کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.

آغاز دوره : 24 تیر 1399

زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50

اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.

تلفن ثبت نام : 02166962904

ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤

کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر

دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند.  این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.

کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.

آغاز دوره : 22 تیر 1399

زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30

اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.

تلفن ثبت نام : 02166962904

ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤

جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى

هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن می‌گرفتیم.  تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانه‌های شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده‌ است، روایتگر آن است. 

ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوال‌ها را با خودمان مرور می‌کنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا می‌خواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا می‌خواستند برای مشکلات، با روحیه‌ای تازه راه‌حل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آن‌ها می‌جنگیدند؟ آیا ... 

"جشن" امروز چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟ ...

اخبار

گزارش “پنجمین نمایشگاه و فروشگاه مادران خانه”

پنجمین نمایشگاه و فروشگاه مادران خانه با موضوع قصه ها و خانه ها از تاریخ ۳ الی ۷ بهمن ۹۴ برگزار شد.

در این نمایشگاه ۱۱ غرفه مختلف برای عرضه تولیدات خانگی داشتیم از جمله: عروسک های پارچه‏ای، زیور آلات، گل و گیاه، عرقیات، شیرینی، سنگ نمک های تزیینی، کیف های چرمی و پارچه ای و اسباب بازی های فکری و کتاب

محدوده سنی خانم هایی که در این نمایشگاه شرکت کردند ۲۵ سال به بالا بود.

در کنار عرضه محصولات برنامه های دیگری از جمله سرو غذاهای خانگی و محلی، انواع دمنوش ها و گفت وگوی فرهنگی روزانه صورت گرفت.

گفتگوهای روزانه موضوعاتی مانند قصه گویی، نقش زنان در خانواده، خواص برخی مواد غذایی و تاثیر آن در سلامت جسم و روان و جلوگیری از بیماری ها مانند سرطان و… را در بر داشتند. پس از گفت وگو نیز یک داستان و یا روایتی کوتاه بلندخوانی و در مورد آن بحث می شد.

داستانها از ماهنامه "داستان همشهری" انتخاب شده بودند.

برای اختتامیه نمایشگاه برنامه‌هایی از جمله: قصه فقير روزي طلب، گفت وگو راجع به ارزش عروسک های ملی (به عنوان میراث ناملموس ایران) اجرا شد و هم چنین یکی از عروسک های خراسان که ثبت جهانی شده است به عنوان نمونه نمایش داده شد.

قبل از قصه گویی راجع به مولانا صحبت شد و بعد از آن به حضار كاغذ و قلم داده شد كه در مورد فقر و گنج مطالبي بنويسند. بعد از قصه گويي مطالبشان خوانده شد و در نهايت در مورد اينكه قصه ها و عروسك ها ميراث معنوي ما هستند گفتگو شد.

در پایان جلسه از حاضرین در برنامه اختتامیه نمایشگاه خواسته شد احساس خود را در مورد هفته ای که سپری شد در قالب یک کلمه و یا جملاتی روی کاغذ بیاورند.

 

دوستان حس خود را اين گونه بيان كردند:

آرامش- خلاقيت – دوستان خوب- يادگيري مطالب جديد- محفل دوستانه – انرژي مثبت- نورهاي رنگي- مهرباني- خونسردي- آرامش- اعتماد به نفس- برنامه ريزي- تغيير در زندگي روزمره- اراده- استواري- استقلال- حركت- سرگرمي- همكاري و هم فكري- احترام به كودكان – محبت- آموختن

ü      من حس خوب با هم بودن را تجربه كردم به اميد تكرار اين روزها در آينده

ü      در اين چند روز به من خيلي خوش گذشت، با وجود دوستان جديد ايده هاي تازه پيدا كردم و همچنين راهكارهايي براي پيشرفت در كارم

ü      خيلي خوب بود اميدوارم بتوانم پر بار تر شركت كنم

ü      اميدوارم هر سال تكرار شود

ü      انرژي مثبت بسياري در اين جمع دريافت كردم

ü      پايدار باشي خانه عزيزم 

اخبار مرتبط

نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

در خبرنامه ما عضو شوید :
Loading