کارگاه بازی فکری چی مال کجاست

كارگاه بازی فکری "چي مال كجاست؟" ، مربی: خانم محمدهادی، گروه سني : ٣ تا ٤ سال

روزهاي يكشنبه، ساعت ١٢:٣٠ تا ١٣:١٥

٨ جلسه ظرفيت محدود

محورهاي كارگاه

  • افزايش دقت
  • شناخت فرم اشياء و حيوانات
  • كمك به بهتر نقاشي كردن كودكان و ....

براي ثبت نام و كسب اطلاعات بيشتر با كتابخانه كودك و نوجوان تماس حاصل فرماييد.

کارگاه هنر و خلاقیت پاییز 97

كارگاه "هنر و خلاقيت" پاییز 97 گروه سني ٤ تا ٦ سال، مربي: خانم محمدهادي

روزهاي يكشنبه:

ترم اول: ساعت ١٠:٣٠ الي ١١:١٥ ترم دوم: ساعت ١١:٣٠ الي ١٢:١٥

٨ جلسه ظرفيت محدود

محورهاي كارگاه: افزايش مهارت دست ورزي، افزايش خلاقيت، ...

براي ثبت نام و كسب اطلاعات بيشتر با كتابخانه كودك و نوجوان تماس حاصل فرماييد.

کارگاه داستان نویسی پاییز و زمستان 97-کودک و نوجوان

كارگاه "داستان نويسي" پاییز و زمستان 97، مربی: خانم شیرازی آخرين دوشنبه هر ماه ساعت ١٥:٣٠ الي ١٧ گروه سني: ١٠ تا ١٤ سال

٨جلسه (مهر ٩٧ تا ارديبهشت ٩٨) شروع دوره از دوشنبه ٣٠ مهرماه

محورهاي كارگاه: افزايش مهارت خواندن، افزايش مهارت نوشتن و آشنايي با عناصر داستان و ...

براي ثبت نام و كسب اطلاعات بيشتر با كتابخانه كودك و نوجوان تماس حاصل فرماييد.

برنامه ها

به مناسبت هفته کتاب-فستیوال کتاب های خوراکی

به مناسبت هفته کتاب-فستیوال کتاب های خوراکی

به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی اولین فستیوال “کتاب های خوراکی” را در “خانه کتابدار کودک و نوجوان” برگزار می کنیم.

حدود ۲۵ طرح با مشارکت دوستان طراحی و اجرا شد. کتاب های نقطه، قول بچه قورباغه، درخت بخشنده، هفت رویای کلاغ، مهمان های ناخوانده، هری پاتر، بیا چند شاخه حرف بزنیم، لوراکس، ماهی سیاه کوچولو، کدو قلقله زن، گلهای ختمی، قصه های کوتی کوتی، شازده کوچولو، فرانکلین و روز شکرگزاری، چارلی و کارخانه شکلات سازی و… از میان بی شمار کتاب، انتخاب شدند تا خوراکی شوند.در این روزهایی که بسیاری واژه ها و مفاهیم دفرمه می شوند و خیلی چیزها آنطور که ما فکر می کنیم یا عادت کرده ایم آنطور باشند، دیگر نیستند! شاید این فرصت ای است برای بشر روزگار ما تا دوباره بسیاری چیزها را معنا کند و معنا بسازد.

اینکه این روز چیست و چرا این فستیوال برگزار می شود و در جهان چه می کنند، می توان با جستجوی ساده به دست آورد اما آنچه ما دنبالش هستیم و به آن فکر کردیم این است:
ایجاد فضایی غیر رسمی که به راحتی خوردن یک کتاب، درباره علاقه ات و مفهومی که در سر می پروری حرف بزنی
فضایی که مفاهیم هم مانند خوردنی ها قابل لمس می شوند و تو می توانی آنها را بچشی
فضایی که دست و ذهن نزدیک هم می شوند به بهانه ساختن آنچه تصور کرده ای، پس درد فاصله های زیادشان کمی آرام می گیرد
فضایی که خوردن هم دوباره نعمتی شود و ما شکرگزار مزمزه کردن طعم های گوناگون
فضایی که تعجب می کنی از خودت که چطور همه چیزهای بی جان دوروبرت را با خواستت، جان بخشیدی و با چیدمانی جدید به آنها معنا دادی و تجسم شان کردی

 

اخبار مرتبط

نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در خبرنامه ما عضو شوید :