کارگاه مادر و کودک-جمعیت فعال، جمعیت پویا

خانه كتابدار كودك و نوجوان برگزار مي كند: كارگاه "جمعيت فعال، جمعيت پويا" با حضور خانم مينا حبيب نژاد ويژه گروه سني ٣ تا ٧ سال

محور اصلي كارگاه مسئوليت پذيري و مشاركت در خانواده ها، همراه با بازي هاي امدادي و مشاركتي

زمان: يكشنبه ٣٠ ارديبهشت، ساعت ١٥:٣٠ تا ١٦:٣٠ مهلت ثبت نام: چهارشنبه ٢٦ ارديبهشت براي ثبت نام با كتابخانه كودك تماس حاصل فرماييد.

تلفن تماس: ٦٦٩٦٢٩٠٤ - ٥

کارگاه کودک ادبیات کهن فرشته قبادی

خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می کند: کارگاه "ادبیات کهن" (قصه گویی از کلیله دمنه، قابوس نامه، سندبادنامه، شاهنامه و ...)، مربی خانم فرشته قبادی

ویژه گروه سنی الف (4 تا 6 سال) زمان: اولین و سومین چهارشنبه هر ماه، ساعت 13 الی 14

شروع دوره جدید از 5 اردیبهشت برای ثبت نام با کتابخانه کودک تماس حاصل فرمایید. تلفن تماس: 66962904

دیدار با نویسنده طاهره ایبد

نی‌نی بیا لالا کن" را خیلی از بچه‌های کتابخانه‌ خوانده‌اند و عجیب دوستش دارند. به نظر شما چرا؟

دیدار با نویسنده‌ی این کتاب، خانم "طاهره ایبد" زمان: یکشنبه ۲ اردیبهشت، ساعت ۱۱ تا ۱۲:۳۰

دیگر کتاب های خانم طاهره ایبد:

برنامه ها

به مناسبت هفته کتاب-فستیوال کتاب های خوراکی

به مناسبت هفته کتاب-فستیوال کتاب های خوراکی

به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی اولین فستیوال “کتاب های خوراکی” را در “خانه کتابدار کودک و نوجوان” برگزار می کنیم.

حدود ۲۵ طرح با مشارکت دوستان طراحی و اجرا شد. کتاب های نقطه، قول بچه قورباغه، درخت بخشنده، هفت رویای کلاغ، مهمان های ناخوانده، هری پاتر، بیا چند شاخه حرف بزنیم، لوراکس، ماهی سیاه کوچولو، کدو قلقله زن، گلهای ختمی، قصه های کوتی کوتی، شازده کوچولو، فرانکلین و روز شکرگزاری، چارلی و کارخانه شکلات سازی و… از میان بی شمار کتاب، انتخاب شدند تا خوراکی شوند.در این روزهایی که بسیاری واژه ها و مفاهیم دفرمه می شوند و خیلی چیزها آنطور که ما فکر می کنیم یا عادت کرده ایم آنطور باشند، دیگر نیستند! شاید این فرصت ای است برای بشر روزگار ما تا دوباره بسیاری چیزها را معنا کند و معنا بسازد.

اینکه این روز چیست و چرا این فستیوال برگزار می شود و در جهان چه می کنند، می توان با جستجوی ساده به دست آورد اما آنچه ما دنبالش هستیم و به آن فکر کردیم این است:
ایجاد فضایی غیر رسمی که به راحتی خوردن یک کتاب، درباره علاقه ات و مفهومی که در سر می پروری حرف بزنی
فضایی که مفاهیم هم مانند خوردنی ها قابل لمس می شوند و تو می توانی آنها را بچشی
فضایی که دست و ذهن نزدیک هم می شوند به بهانه ساختن آنچه تصور کرده ای، پس درد فاصله های زیادشان کمی آرام می گیرد
فضایی که خوردن هم دوباره نعمتی شود و ما شکرگزار مزمزه کردن طعم های گوناگون
فضایی که تعجب می کنی از خودت که چطور همه چیزهای بی جان دوروبرت را با خواستت، جان بخشیدی و با چیدمانی جدید به آنها معنا دادی و تجسم شان کردی

 

اخبار مرتبط

نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در خبرنامه ما عضو شوید :