کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
برنامه ها
به مناسبت هفته کتاب-فستیوال کتاب های خوراکی
به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی اولین فستیوال “کتاب های خوراکی” را در “خانه کتابدار کودک و نوجوان” برگزار می کنیم.
حدود ۲۵ طرح با مشارکت دوستان طراحی و اجرا شد. کتاب های نقطه، قول بچه قورباغه، درخت بخشنده، هفت رویای کلاغ، مهمان های ناخوانده، هری پاتر، بیا چند شاخه حرف بزنیم، لوراکس، ماهی سیاه کوچولو، کدو قلقله زن، گلهای ختمی، قصه های کوتی کوتی، شازده کوچولو، فرانکلین و روز شکرگزاری، چارلی و کارخانه شکلات سازی و… از میان بی شمار کتاب، انتخاب شدند تا خوراکی شوند.در این روزهایی که بسیاری واژه ها و مفاهیم دفرمه می شوند و خیلی چیزها آنطور که ما فکر می کنیم یا عادت کرده ایم آنطور باشند، دیگر نیستند! شاید این فرصت ای است برای بشر روزگار ما تا دوباره بسیاری چیزها را معنا کند و معنا بسازد.
اینکه این روز چیست و چرا این فستیوال برگزار می شود و در جهان چه می کنند، می توان با جستجوی ساده به دست آورد اما آنچه ما دنبالش هستیم و به آن فکر کردیم این است:
ایجاد فضایی غیر رسمی که به راحتی خوردن یک کتاب، درباره علاقه ات و مفهومی که در سر می پروری حرف بزنی
فضایی که مفاهیم هم مانند خوردنی ها قابل لمس می شوند و تو می توانی آنها را بچشی
فضایی که دست و ذهن نزدیک هم می شوند به بهانه ساختن آنچه تصور کرده ای، پس درد فاصله های زیادشان کمی آرام می گیرد
فضایی که خوردن هم دوباره نعمتی شود و ما شکرگزار مزمزه کردن طعم های گوناگون
فضایی که تعجب می کنی از خودت که چطور همه چیزهای بی جان دوروبرت را با خواستت، جان بخشیدی و با چیدمانی جدید به آنها معنا دادی و تجسم شان کردی
نظرات شما