کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
اخبار
معرفى فعالان كتابخانه سال ١٣٩٩
از اسفند سال ۱۳۹۸ به یک باره سکوتی بر کتابخانه حاکم شد که تا به حال تجربهاش نکرده بودیم. سکوتی اجباری و ناراحت کننده. اعضای کتابخانه را ندیده و سال نو را تبریک نگفته، به امید ریشه کن شدن ویروس به تعطیلات رفتیم؛ اما ریشه کن نشد. ما با امید کارمان را از اردیبهشت ۱۳۹۹ آغاز کردیم. روزها میگذشت و کسی به کتابخانه سر نمیزد. ما نیز به تغییر و تحولاتی در کتابخانه و مجموعه ی آن مشغول بودیم.
روزی یکی از اعضای قدیمی و کوچکمان (ایلیای عزیز) به همراه مادرش (خانم اسماعیلی) به کتابخانه آمدند و انرژی تازهای به ما و کتابخانه دادند. ایلیا در این یک سال همراه کتابخانه بود و هر هفته با حضورش نشاط ما را بیشتر میکرد. او به پازل علاقه بسیار دارد. در هربار حضورش، چندپازل را میسازد و هر بار سرعتش در انجام آن بیشتر میشود. علاوه بر ایلیا، دوستان دیگرمان هم بودند که کمکم به کتابخانه آمدند. هر چند اندک، اما حضورشان گرما بخش فضای خانه کتابدار بود.
سارا فراهانی عزیز که از سال ها پیش عضو کتابخانه است و هر سال بین تمام اعضا بیشترین فعالیت را دارد.
مریم خیرالهپور و مادرش، خانم زهرا شاهی نیز حضوری مستمر در این سال داشتند.
زهرا عطار جاننثار از اعضای نوجوان که در بین گروه متوسطه دوره اول بیشتر فعالیت را در کتابخانه داشت.
هدیه رمضانی و امیرعلی اکبرپور هم از نوجوانان دوره متوسطه دوم بودند که بیشتر از دیگران به ما سر زدند و کتاب خواندند.
خانمها پریسا یوسفی، الهام سوری، فریبا محمودی، فرناز کریمی، افسانه خودسیانی، مهدیه ناصری، سولماز رحیمزاده و آقای سپهر آشفته هم از اعضای کتابخانه بزرگسال بودند که بیشترین فعالیت را در این یکسال داشتند.
خانه کتابدار از حضور و فعالیت همه اعضا که در این یک سال با کتابخانه همراه بودند تشکر و قدردانی میکند.
نظرات شما