کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
قصه های ترویج
برگزيده جشنواره مروجان كتاخواني
طرح “بامداد کتابخانه ها و ترویج خواندن” در سال ۱۳۷۵ در شورای کتاب کودک متولد شد. این طرح با سه دهه فعالیتهای چشمگیر و سهم پایدار در اجرای برنامههای ترویج کتابخوانی در میان کودکان برگزیده ششمین “جشنواره تقدیر از مروجان کتاب خوانی” در بخش گروه ها و نهادها شد. این جشنواره با همکاری و همراهی گروه ها و نهادها و تشکل های غیردولتی تحت عنوان۷ “شبکه مروجان کتابخوانی کشور” و پشتیبانی “دفتر مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد” برگزار می شود.
با درود بر شما آموزگاران همکار طرح بامداد؛
با درود بر شما دوستداران کودک همکار طرح؛
با درود بر شما پشتیبانان مالی طرح؛
بدون همراهی و تلاش تکتکتان کسب این افتخار غیرممکن بود. طرح “بامداد کتابخانهها و ترویج خواندن” برگزیده ششمین جشنواره تقدیراز مروجان کتابخوانی شد.
طرح “بامداد کتابخانهها و ترویج خواندن” در ششمین “جشنواره تقدیر از مروجان کتاب خوانی” که اختتامیه آن در بیست و پنج آبان ماه در تالار فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد، در بخش گروهها و نهادها برگزیده شد. این جشنواره با همکاری و همراهی گروهها و نهادها و تشکلهای غیردولتی تحت عنوان “شبکه مروجان کتابخوانی کشور” و پشتیبانی “دفتر مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد” برگزار میشود. طرح “بامداد کتابخانهها و ترویج خواندن” در شورای کتاب کودک درسال ۱۳۷۵ متولد شد. این طرح سه دهه فعالیت چشمگیر و سهم پایدار در اجرای برنامههای ترویج کتابخوانی کودکان داشته است.
نظرات شما