کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
قصه های ترویج
معرفى كتاب انسان موجودى يكروزه
معرفی کتاب انسان موجودى يكروزه و قصه هاي ديگرى از روان درمانى نوشته اروين يالوم، ترجمه نازي اكبري، نشر ققنوس: “ما موجوداتی یکروزهایم، چه به یادآورنده چه به یاد سپرده، به یکسان. همه زودگذرند- خواه یاد و خواه آنچه به یاد سپرده میشود. زمان جاری است آنگه که همه چیز را به دست فراموشی سپردهای؛ و زندگی در جریان است آنگه که همگان تو را به فراموشی میسپرند. به خاطر داشته باش، دیری نمیپاید که هیچ کس خواهی بود، و هیچکجا”
مارکوس اورلیوس- تاملات
*مارکوس اورلیوس از امپراتوران بزرگ روم و فیلسوفی رواقی است. کتاب تاملات اورلیوس حاصل تاملاتش در زمینهی بنیادین حیات آدمی است. او در این اثر کلاسیک میکوشد، از منظری خودکاوانه، خواننده را در بصیرتهایی که از تامل در مضامینی چون محدودیتهای حیات آدمی، ناپایداری امور، قانون عقلایی حاکم برچیزها، کردار درست در زندگی و معرفت به نفس حاصل کردهاست، شریک سازد و اورا به پیمودن طریق خودشناسی ترغیب کند.
اروین یالوم روانکاو اگزیستانسیالیست معاصر، کتاب “انسان، موجودی یکروزه” را با این مقدمه آغاز میکند. و از قصه رواندرمانی افرادی در رویارویی با مرگ میگوید.
“فکر میکنم درون تو حس خطری بزرگ کمین کرده که فیالبداهگی طبیعی تو رو تخریب میکنه. خود تو گفتی که فیالبداهگی تو تبدیل به یک هیولا شده. تو به طرف هدفی خاص کشیده نمیشی. در عوض به نظر میآد که هدف رفتارهای تو دفع نوعی خطر درونیه.”
نظرات شما