کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
قصه های ترویج
معرفى كتاب بابابزرگ سبيل موكتى
معرفى كتاب بابا بزرگ سبيل موكتي ، نويسنده: علي اصغر سيدآبادي ، ناشر: افق، گروه سني: ١٠ تا ١٤ سال : “بابا بزرگ سبیل موکتی” داستانی خیالی با درون مایه ی طنز است. در این کتاب بزرگ شدن سبيل بابابزرگ را از زبان نوه اش مي خوانيم .او این داستان را به پيشنهاد خاله شهرزاد نوشته است.
سبيل بابابزرگ از اول هم بزرگ بود، اما وقتي خبرنگاران تلويزيون و روزنامه ها از سبيل او گزارش تهيه كرده اند، سبيل با سرعت زيادي رشد مي كند. با اين سبيل غول پيكر، زندگي بابابزرگ به قدري سخت شده كه ديگر نمي تواند به راحتی در خيابان راه برود. به سختی می تواند وارد خانه شود و دیگر نمی تواند راحت بخوابد.
بابابزرگ راهي جز كوتاه كردن سبيل ندارد ، اما نوه اش نقشه ي بهتري دارد و در اين راه با دوستانش همراه مي شود…
زنگ تفريح همه چيز را به كيوي گفتم. بزرگ شدن سبيل بابابزرگم را و بعد ماجراي مدرسه را و بعد ماجراي دفتر را، بعدش هم نقشه ام را گفتم.
اولش ترسيد.
بعدش گفت: “پدرمون رو در مي آرن!”
بعدش من هركاري كردم، قبول نمي كرد. يك دفعه گفتم: “ببين كيوي، الان من در يك برهه حساس هستم!”
كيوي گفت: “برهه حساس يعني چي؟”
گفتم: “برهه حساس يعني اين كه هر كاري بكنم، كسي كاري ندارد.”
كيوي گفت: “چه خوبه اين برهه حساس! ولي من كه برهه حساس ندارم!”
گفتم: “اگه با من بياي، تو هم توي برهه حساس من مي آي!”
كيوي گفت: “مطمئني؟”
من گفتم: “خودم اين برهه ي حساس رو صد بار از بابابزرگم شنيدم!” بعدش هم كيوي قبول كرد و با من به برهه ي حساس وارد شد.
نظرات شما