کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
قصه های ترویج
معرفى كتاب سووشون
معرفی کتاب سووشون، نوشته سیمین دانشور، ۱۳۴۸(انتشارات خوارزمی): سووشون به معنی سوگ سیاوش در ادبیات فارسی بعد از مرگ سیاوش مرسوم شد. این عزاداری هنوز در برخی از نواحی فارس و کهکیلویه و بویراحمد برگزار میشود. زمان رویدادهای این رمان به دههٔ بیست همزمان با جنگ جهانی دوم و تسلط انگلیسیها بر ایران است. شخصیتهای داستان یوسف و زهرا (زری) هستند. یوسف از زمینداران و روشنفکران زمانه است که دغدغهٔ معیشت مردم و غم بیسامانی کشورش را دارد. زری، نمونهٔ بارز زن و مادر ایرانی معرفی میشود که خانواده اولویت اوست.
سووشون یک رمان تاریخی، هنری، حماسی، رمزی و رئالیستی است که رگههایی از رُمانتیسم را دارد. این رمان آمیزهای از واقعیت و تخیل است. نثر رمان دلنشین، ساده، روان، زیبا و قابلانعطاف است. شخصیتپردازی مناسب و لهجهٔ شیرازی شخصیتها، از ویژگیهای مثبت این کتاب است. رمان سووشون را دو نسل خواندهاند و هنوز هم خواندنش برای جوانها جالب و جذّاب است. زمان معیار مناسبی برای سنجیدن اعتبار یک اثر است.
” گریه نکن خواهرم، در خانهات درختی خواهد رویید درختهایی در شهر و بسیار درختان در سرزمینت. و باد پیغام هر درختی را به درخت دیگر خواهد رسانید و درختها از باد خواهند پرسید در راه که میآمدی سحر را ندیدی؟” (پیام تسلیت مک ماهون دوست یوسف به زری)
سیمین دانشور در مصاحبهای خود را برخلاف همسرش (جلال آل احمد)، اهل سیاست به حساب نمیآورد: «من همیشه سیمین دانشور باقی ماندم، هیچ گاه سیمین آل احمد نشدم و اصلاً هم با طرز فکر جلال موافق نبودم و نیستم. من با نوسان موافق هستم و هرگز سیاسی نبودم. هدف سیاست رسیدن به قدرت است و آدم خاص و جاهطلبی میخواهد. من آدمی هستم به کلی غیرسیاسی»
خانم سیمین دانشور اولین زن ایرانی است که بهصورت حرفهای به زبان فارسی داستان نوشت.
دیگر آثار:
-شهری چون بهشت، دی ۱۳۴۰
-به کی سلام کنم؟، خرداد ۱۳۵۹
-جزیرهٔ سرگردانی، ۱۳۷۲
-از پرندههای مهاجر بپرس، ۱۳۷۶
-ساربانْ سرگردان، ۱۳۸۰
و…
نظرات شما