کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
قصه های ترویج
معرفى كتاب هاى اليور جفرز
معرفى كتاب هاى اليور جفرز: نويسنده، نقاش، طراح و تصويرگر اهل ايرلند شمالي، متولد سال ١٩٧٧ و تحصیل کرده ی رشته ی ارتباطات بصری در دانشگاه اولستر است. او در سال ٢٠٠١ فارغ التحصيل شد و به تصويرگري و داستان نويسي براي كودكان و نوجوانان پرداخت. همه ی كتاب هاي وی اثر خلاقيت خود اوست و نه تنها كودكان ، بلكه هر کس در هر سني از ديدن تصويرگري هاي او لذت مي برد. سبك تصويرسازي او تلفيقي از نقاشي و كلاژ است.
الیور جفرز تا امروز برنده ی ٣٣ جايزه و نشان بين المللي شده است.
گفتنی است از كتاب “گم شده و پيدا شده” در سال ٢٠٠٧ يك انيميشن ساخته شد.
عناوين تعدادي از كتاب هاي او كه به فارسي ترجمه شده به شرح زير است:
١- چطوري ستاره بگيريم؟
٢- چطوري پرواز كنيم؟
٣- چطوري برگردم خانه؟
٤- قلب و بطري
٥- موشك كاغذي
٦- اين گوزن مال من است
٧- لوبي ها در من نبودم
٨- لوبي ها در بلوز جديد
٩- لوبي ها در كلمه هاي مخالف
١٠- لوبي ها در عدد هيچ
١١- نجات يك بادبادك
١٢- كسي پنگوئن گم نكرده
١٣- اين پسر چقدر كتاب مي خورد!
١٤- ما اين جا زندگي مي كنيم
اميدوارم از خواندن هريك از كتاب هاي الیور جفرز لذت ببريد
نظرات شما