کارگاه مادر و کودک مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول
دوره های هَمبازی مجازی: بازیگوشی های قبل از کلاس اول (کارگاه بازی مادر و کودک): اين کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند .شامل بازی های علمی، ریاضی، حرکتی، آمادگی خواندن و نوشتن، تمرکز، کارکردهای اجرایی مغز و بازی های رشدی هستند. بازی هایي شاد که یادگیری های فراوانی برای بچه ها به همراه دارد و آنها را برای رفتن به مدرسه آماده می کند. به علاوه فرصتی است که مامان ها تعداد بسیاری بازی یاد بگیرند که می توانند فرای ساعات کلاسی نیز آگاهانه با بچه ها بازی کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 5 تا 6 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 24 تیر 1399
زمان : سه شنبه ها _ ساعت 12 تا 12:50
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
کارگاه مادر و کودک مجازی: بازی های بپر بپر
دوره های هَمبازی مجازی: بازی های بپر بپر (کارگاه بازی مادر و کودک): این کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند. شامل بازی های حرکتی مختلف هستند و برای تقویت مهارت های ورزشی، حرکتی ظریف و درشت، تمرکز و هوش فضایی بچه ها عالی هستند. به علاوه فرصتی است که مامان ها هم با بچه ها بازی و ورزش کنند. این دوره ها از سوی خانم فائزه وحدت نیا، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و کارشناس بازی و اسباب بازی به تویز در خانه کتابدار کودک و نوجوان برگزار می شود.
کودکان 4 تا 7 ساله می توانند در این دوره شرکت کنند.
آغاز دوره : 22 تیر 1399
زمان : يکشنبه ها، ساعت 13 تا 13:30
اطلاعات بیشتر را می توانید از کتابخانه کودک و نوجوان دریافت کنید.
تلفن ثبت نام : 02166962904
ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه، ساعت ٩ تا ١٤
جشن تيرگان ١٣٩٩ مجازى
هر سال جشن تیرگان را در خانه کتابدار باهم جشن میگرفتیم. تصمیم گرفتیم امسال نیز مانند هرسال این جشن را با تغییرات کوچک برپا کنیم. به خانههای شما بیاییم و درباره تیرگان بیشتر بدانیم. "فرشته قبادی" عضو شورای کتاب کودک و کمیته ترویج خواندن که تسهیلگر جشن تیرگان بوده است، روایتگر آن است.
ضمنِ برپایی این جشن برای کودکان این سوالها را با خودمان مرور میکنیم: چرا ایرانیان "جشن" را خلق کردند؟ آیا میخواستند قانع باشند و با شکرگزاری مشکلات را فراموش کنند؟ آیا میخواستند برای مشکلات، با روحیهای تازه راهحل پیدا کنند؟ آیا اساسا تسلیم مشکلات بودند یا با آنها میجنگیدند؟ آیا ...
"جشن" امروز چه معنایی میتواند داشته باشد؟ ...
قصه های ترویج
پادكست خاطرات بانو توران ميرهادي
چند هفتهای تا ۱۸ آبان و روز پرواز “توران میرهادی” مانده بود. طبق عادت که درباره موضوعات و دغدعههای مختلف در خانه کتابدار صحبت میکنیم، خاطرهای از ایشان از سوی یکی از کتابداران به میان آمد و گفتوگوها با شکل دیگری ادامه یافت؛ گفتیم ماجرا را ادامه بدهیم و از دوستان دور و نزدیک بپرسیم: “از توران میرهادی چه خاطره پررنگی در ذهنتان مانده است؟”
گاهی خاطرهها در روایتِ دوبارهشان، بروز متفاوتی پیدا میکنند و این بروز، دیگر همان خودِ خاطره نیست. اینجا ترکیبِ جدیدی از واژههاست که راهِ خود را آغاز میکنند.
روایتِ های نوش آفرین انصاری، مرضیه غفاری، بهاره خانلرخانی، مدرسه مهارت (از مشهد)، محسن رزاقی، ناهید رئوفی، شهلا افتخاری، زینب فارسی (از رفسنجان)، لیلا سلطانی (از اصفهان)، ملیحه پیشداد، مهدی محقق، معصومه رعنا، سمانه انصاریون، منصوره شجاعی، پریسا یوسفی، آذین اقلیدس، زینب جهان بیگی (از رفسنجان)، حوریه شریفی، شیما حجازی، گلناز شریفی، نسرین دخت عماد خراسانی، فرشته قبادی، حمیده ابراهیمی، مژگان شفیعی، اشرف امینی، لی لی بنی هاشمی، سعیده طوفانی، شعرخوانی گلناز شریفی، ناهید جباری، نسیم موحدی پور، شهلا شمس، مینا فلاح، فرخنده ابراهیمی، الهه عبدلی و بایرامعلی شهریاری به دست مان رسید.از تکتکشان سپاسگزاریم.
این روایتها در ۴ پادکست آماده شده است که میتوانید در آلبوم “توران میرهادی” در با كليك بر اينجا بشنوید.
نظرات شما